Yunanistan Altin Vize Programi

Greece-Golden-Visa


Program, başvuruyu gönderdikten sonraki 2 ay içinde başvuranın yanı sıra ailesine de Schengen Bölgesi'ne vizesiz erişim imkânı tanır.

 






Ülkede öne çıkanlar

BAŞKET: Atina DILLER: Yunan
VIZESIZ ÜLKELER: 26 Schengen Ülkesi            PARA BIRIMI: Avro €
TOPLAM ALAN: 131, 957 km2 NÜFUS:  10,773,253
EN YAKIN ÜLK: Makedonya, Türkiye ZAMAN DILIMI: Doğu Avrupa Zaman Dilimi UTC+02:00


Yasal Zemin

Yunanistan Altın Vize, Yunanistan'da AB üyesi olmayan vatandaşların kalışlarını kolaylaştırmak için hükümler getiren 2014 Göç ve Sosyal Entegrasyon Yasası uyarınca verilir.


Avantajlar

  • 7 yıldan sonra Vatandaşlığa ulaşan, 5 yıldan sonra Yenilenebilen Daimi Oturum Hakkı
  • Hızlı İşlem; 40 Gün
  • Yunanistan’da Yaşama, Yatırım ve İş Yapma Hakkı
  • Asgari İkamet Gerekmez
  • Schengen Oturum Kartı
  • Aile Üyeleri Dahil

 


Uygunluk

  • AB vatandaşı olmayanların Yunanistan Altın Vize alma hakkı vardır.
  • Asıl başvuru sahibi en az 18 yaşında olmalı, bağımlı uykum kişiler eş ve ebeveynlerin yanı sıra 21 yaş altı çocukları içermektedir.

  • Yunanistan Altın Vize Programı kapsamındaki ikamet iznine sahip olmak için kişinin temiz bir sabıka kaydı olması gerekir.

  • Gayrimankul Yatirim
    • Kişi, Yunanistan ana karasının yanı sıra çevredeki adalar dahil olmak üzere, ülkenin herhangi bir yerinde en az 250.000 € değerinde bir mülk satın almayı tercih edebilir. Hem konut hem de ticari binalar uygundur.
    • Başvuru sahipleri ayrıca, kira minimum tutarının 250.000 € olması koşuluyla, 10 yıllık bir devremülk sözleşmesi imzalayabilir.
    • Üçüncü seçenek arsa parseli ve inşaat şirketiyle yapılan sözleşmenin birikimli değerinin 250.000 € olması koşuluyla araziye yapılan bir yatırımdır.


Süreç Ve Zaman çizelgesi




Neden Bizimle çalısmalısınız ?


Daha fazla bilgi talep edin
Please send me legal and other updates
Referans Materyaller

Anahtar Kontaklar

Dr Jean-Philippe Chetcuti

Managing Partner

+356 22056411

İlgili Uygulama Grupları